Mensen met wie ik graag samenwerk

Brigitte Szezinski
Voormalig leidinggevende van Demeter Bayern, nu zelfstandig adviseur en coach.
Geïnspireerd, inlevend, durft de moeilijke vragen te stellen en kan buitengewoon goed met een groep bij de kern komen.

Website:
www.bioberatung.com
Leen Janmaat
Sparring partner bij de opzet van de Demeter-certificering in Nederland, nu werkzaam als onderzoeker bij het Louis Bolk Instituut. Daarnaast trainer, docent, coach en begeleider van opstellingen.
Humor, relativerend, provocerend, met inhoud en dat allemaal vanuit verbinding met mensen. Heel sterk verankerd in de biologische en biodynamische landbouw.

Website:

www.werkendeveld.nl
Maria van Boxtel
Adviseur op gebied van ontwikkeling en opvolging biologische landbouwbedrijven bij Land & Co en bestuurslid bij de BD-Vereniging. Projecten, nieuwe plannen, subsidieaanvragen, enthousiast en altijd vrolijk.

Website:
www.landco.nl
René Dijkstra
Sterk gemotiveerd om tot de best haalbare kwaliteit te komen in de Demeter-certificering, nu zelfstandig adviseur.
De optimale procesman, die altijd verbeterpuntjes vindt.

Linked-in pagina
René Heusschen
Zeer goed ingebed in de biologische en Demeter-verwerking; als certificeerder actief bij Stichting Demeter en als uitvoerder van opdrachten voor onder meer het Louis Bolk Instituut. Kwaliteitsman die vertrouwen geeft en rust uitstraalt.

Website:
www.stichtingdemeter.nl
Sebastian Fuchs
Voormalig afdelingshoofd Kwaliteit bij Demeter Duitsland en coördinator Standards Committee en Accreditation Council van Demeter Internationaal (BFDI). Nu zelfstandig ondernemer en actief bij de Duitse Ecologische Dierfokkerij Organisatie (ÖTZ). Scherp, analytisch, vernieuwend, creatief, energiek en zichzelf.

Certivision logo